37-126 Medynia Głogowska 426, tel.: 17 772-66-74; e-mail: sekretariat@zsmedgl.pl
IMG_8133
68378617_2521017311253218_3830886403105882112_n
68952599_2521008787920737_1092824097408155648_n
69220260_2521010691253880_2249679530065133568_n
IMG_0292
IMG_0350
IMG_8988
IMG_20190619_094253409[4002]
previous arrow
next arrow

Stołówka

Kochani Uczniowie,

czekamy na Was z pysznymi i zdrowymi obiadami. Wszyscy chcemy czuć się bezpiecznie, dlatego prosimy:

1. Myjcie ręce przed obiadem ciepłą wodą i mydłem.

2. Nie tłoczcie się w kolejce po posiłek. Dla nikogo obiadu nie zabraknie 🙂

3. Zajmujcie zawsze to samo miejsce przy stoliku, najlepiej obok kolegów ze swojej klasy.

Do zobaczenia wkrótce!

 

Regulamin stołówki szkolnej

Umowa na korzystanie z obiadów

Karta rezygnacji z obiadów

Informujemy, że od nowego roku szkolnego opłat za wyżywienie będzie można dokonywać wyłącznie przelewem na podane konto. Lista należności  będzie zamieszczona na stronie szkoły w ogłoszeniach oraz w dzienniku elektronicznym.

 

Szefowa kuchni poleca,

czyli jadłospis na najbliższy tydzień.

 

 

 

 

 

 

JADŁOSPIS 17-25.03.2025

Zastrzega się możliwość zmiany w jadłospisie.

 

Menu na najbliższe dni  znajduje się również w przedszkolu naszych najmłodszych Przedszkolaków i w szkolnej stołówce.

Lista najważniejszych alergenów pokarmowych:

  1. GLUTEN
  2. SKORUPIAKI i produkty pochodne
  3. JAJA i produkty pochodne
  4. RYBY i produkty pochodne
  5. ORZESZKI ZIEMNE (arachidowe) i produkty pochodne
  6. SOJA i produkty pochodne
  7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
  8. ORZECHY
  9. SELER i produkty pochodne
  10. GORCZYCA i produkty pochodne
  11. NASIONA SEZAMU i produkty pochodne
  12. DWUTLENEK SIARKI
  13. ŁUBIN i produkty pochodne
  14. MIĘCZAKI i produkty pochodne

 

marzec 2025
P W Ś C P S N
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31